Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet aldatmaıyoruz.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili hâl önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini sınırlı bir vakit aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan baplardır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) omurga amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki duman, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu menfi koşulların diğer katlara intikalini mâni olmak yahut olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu yazgımızda;

Yangın Kapısı zemin amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni tasavvur sinein süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden azca olmamalıdır.

Yangın ve ivedi yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da anlatım edilen bu kısım temelı modellerde alışılagelen kapı koluna bir. 

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dünyaa dosdoğru açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en makul fiyatlarla iye yapmak sinein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgelik alabilirsiniz.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki yaman ve yangın kapısı ısının hariçya yansımaması derunin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir korku simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak dokumada olmalıdır.

Report this wiki page